28 Nisan 2024

Vakfın Koro Ekibi Spor Komplkesine Hayran Kaldı

  • PDF

orvak6-11-2013Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda hoş bir konser veren Ordu İli Kültür ve Kalkınma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosuna konser sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe Spor Kompleksinde yemek ikramında bulundu. Koro ekibinin Spor Kompleksine hayran kaldıkları gözlendi.
Ordu Ankara Fatsa ve Çevre İlçeler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin davetlisi olarak Fatsa’da Belediye Kültür Sarayı’nda Ankara-Fatsa Buluşması adıyla Ekonomik ve Kültürel tanıtım paneli düzenlendikten hemen sonra konser veren konser sonrasında Fatsa Belediyesi Spor Komplesi’ne geldi.
“Hüseyin Anlayan’ı Tebrik Edeceğim”
Koro şefi Fatsa eski Belediye Başkanlarından Yener Topaloğlu burada yaptığı açıklamada 1973-1978 yılları arasında Fatsa’da Belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, “Benim için o dönem çok şanslıydı. Ankara bürokratında çok iyi tanıdıklarım vardı ve ben onu çok iyi kullandım. Şuandaki otogar, belediye binası, şişeleme, Dolunay Otel tesisleri, mezbahayı ben yaptırdım. Bu 5 projenin hepsini aynı aynı anda yaptım. Bugün çok daha farklı imkanlar var. Mevcut belediye Başkanımız da çok güzel hizmetler yapıyor. Buraya ilk kez geldim bu akşam. Hüseyin Anlayan’ı gördüğüm zaman kutlayacağım ve yanaklarından öpeceğim. Çok güzel tesis yapmış. Diğer yapılanlar da çok güzel işler. Biz bu belediyeyi ve insanları seviyoruz. Belediye Başkanlığı bambaşka bir duygudur. Aşktır, sevdadır tabi ben şimdi politikadan uzak müzisyenlikle uğraşıyorum” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe ise çok güzel bir konser sonrası koro ekibini yemekte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah böyle organizasyonların sayısını artırarak daha güzel organizasyonlar yapacağız. Yener Topaloğlu başkanımızla da bu anlamda irtibat halinde olacağız” diye konuştu.vakf6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde