03 Mayıs 2024

Ahmet Özcanlı Şerefiye Mahallesi Muhtar Aydaylığını Açıkladı

  • PDF

ahcan13-11-2013Şerefiye Mahallesi muhtarlığına aday olan Ahmet Özcanlı gazetemize yaptığı ziyarette hizmet için aday olduğunu beyan etti.

Özcanlı yaptığı açıklamada; “Ben Fatsa Belediyesinde 1984-2008 yılları arasında Zabıta memuru olarak görev yaptım. 2014 yılı 30 Mart seçimlerinde Şerefiye Mahallesi Muhtarlığına Adayım. Zabıta memuru olarak görev yaptığım her zaman kendisine güvenilen azimli, halkın yanında olan biri oldum. Bu süre zarfında edindiğim tecrübe ve tüm birikimimi Şerefiye Mahallesine hizmet için en iyi şekilde kullanacağım. Ben bana Şerefiye Mahallesi halkı teveccühlerini gösterirlerse en önemlisi Allah nasip ederse bugüne kadar yapılmayan bazı hizmetlerin benim zamanımda yapılacağına,

1-      Mahalle halkından kesinlikle mühürle ilgili para alınmayacak.

2-      Cenazesi olan mahallelerimizle yakinen ilgilenilecek sandalye muhtarlıkça tedarik edilecektir.

3-      Burs ve staj ihtiyacı olan öğrencilerimizle ilgili birimlerden görüşmeler sağlanacaktır.( burs ve staj işleri yakinen takip edilecekti.)

4-      İhtiyaç sahiplerinin kömür vb. ihtiyaçları karşılanıp, taşıma sorunları giderilecektir.

Şerefiye Mahallemizde bulunan azalarımız ve Mahalle halkımızla toplantılar yapılıp yol, sosyal faaliyet, ihtiyaç sahipleri gibi sorunların tespit edilip giderilmesi tarafımdan sağlanacaktır.

Yıllarca memurluk yapmam, Belediyeciliği iyi bilmem, sorunları bilmek ve çözüm manasında bana sağladığı avantajları halkıma yansıtmak istediğimden bu manada işi olan mahalle sakinlerimi iş yerim olan Gökçe Halı Mağazamda birebir karşılayacağım. Dertlerini dinleyeceğim. Eğer Allah nasip eder muhtar olur isem elimden geleni fazlasıyla en iyi şekilde yapacağım. Allaha emanet olun sağlıcakla kalın.” dedi.a.can13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde