03 Mayıs 2024

“Korsan Taksi Sorunu Çözülmeli”

  • PDF

tks11-12-2013Fatsa’da Şoförler odasına kayıtlı olarak taksicilik yapan Yüksel Gündoğdu, korsan taksilerin piyasayı alt üst ettiğinden dem vurdu.

Fatsa’da ki korsan taksileri belirleyip şikayet etmelerine rağmen bu taksiler hakkında hiçbir işlem yapılmadığını iddia eden Yüksel Gündoğdu: “Piyasada korsan taksi çok var. Bu korsan taksilerin plakalarını belirledik ve şikayet ettik. Bu taksi plakalarını gerekli mercilere şikayet etmemize ve dilekçe vermemize rağmen halen daha piyasada aynı korsan taksiler bulunmakta. Bu durumdan taksiciler olarak çok rahatsız oluyoruz. Onlar haksız kazanç elde ederek; hakkımızı gasp ediyorlar. Aynı şekilde bu durumu cemiyetimize de bildirdik. Bu taksileri şikayet etmemize rağmen aynı sorun halen devam ediyor. Bu korsan taksilerin yakalanıp gerekli cezai işlemin uygulanmasını ve buna çözüm getirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fatsa Şoförler Odası Cemiyetinin ilgisizliğinden de yakınan Yüksel Gündoğdu: “Fatsa Şoförler Odası Cemiyetimiz var fakat bize sahip çıkan yok. Cemiyetimizden taksicilere daha fazla sahip çıkmasını istiyoruz. Taksicilerin sorunlarını dinlemelerini ve bunlara çözüm getirmelerini istiyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde