03 Mayıs 2024

Hakan Ateşli Konferans Salonu Açıldı

  • PDF

hkn18-12-20137 Eylül 2013 tarihinde Beyin Kanaması geçirerek hayatını kaybeden Hakan Ateşli’nin ismi Fatsa Sakarya Ortaokulunda Konferans salonuna verildi. 13 Aralık 2013 Cuma günü gerçekleştirilen Konferans salonun açılışına Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Okul Müdürü Şenol Candan, Sakarya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Alparslan Küçükali, İl Genel Meclis Üyesi ve Merhum Hakan Ateşli’nin Babası Yaşar Ateşli, Eşi Derya Ateşli ve akrabaları katıldı.

Sakarya Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Alparslan Küçükali açılışta yaptığı konuşmada, "İlçe Milli Eğitim Müdürüm, Ateşli ailesinin değerli bireyleri, sevgili öğretmenlerim ve basınımızın değerli temsilcileri konferans salonumuzun açılışına hoş geldiniz. Öncelikle bu konferans salonunun yapımında emeği geçen Sakarya Ortaokulu Okul Aile Birliğinde görev almış olan Sayın Mustafa Yıldız, Mehmet Eroğlu, Arzu Gürol, Hamdi Karamustafa, Dilruba Gürsu, Lütfî Aydın ve Lale Ünal'a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu salonun yapımında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen, konferans salonumuza ismini verdiğimiz Değerli kardeşim, Merhum Hakan Ateşli'yi de rahmetle anıyorum. Aslında kendisine vermeyi arzuladığımız bu plaketi değerli babası Yaşar Ateşli ve Oğlu Ayberk Ateşli, Kızı Azra Ateşli'yi ve benimle beraber kendilerine bu plaketi Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü takdim edecek. Hepinize Okul Aile Birliği adına saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Açılışta konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, Hakan Ateşli kardeşimizin çok değerli ailesi mübarek bir günde güzel bir programda bir araya geldik. Bunun için ben okul aile birliği yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kendileri daha önceden de bunu paylaşmışlardı ve ben çok mutlu olmuştum. Ben bir buçuk yıldan beri Fatsa’dayım. Fatsa’ya ilk geldiğimde tanıştığım rahmetli Hakan Ateşli beyefendiydi. Gerçekten bizi her seferine makamında ağırladı ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze ciddi destekleri oldu kendisine Allah rahmet eylesin. Hayırsever bir kardeşimiz ve güler yüzlü bir arkadaşımızdı. Hani hiç unutamıyorum. Oraya gittiğim zaman onun güler yüzünü görünce çok mutlu oluyordum. Yanına gelen bütün vatandaşları ve misafirleri kapıya kadar uğurlardı. Allah mekanını cennet eylesin. Okul aile birliği çok ciddi bir jest yaptı ve beni duygulandırdı. Ben kendilerine teşekkür ediyorum ve Allah razı olsun diyorum. Yine tabii ki okul aile birliğinin bu güzel jestini Milli Eğitim Müdürlüğü olarak karşılıksız bırakmayacağız. Geçenlerde gelmişlerdi. O günde dolunay ilk okuluna bir hayırsever vatandaşımız kendi ismini vererek “Z” kütüphane bağışladı. Bizde İstanbul kaynaklı bir miktar para bulduk ve okul aile birliğine dedim ki, madem siz bunu yaptınız bizde Sakarya İlkokuluna Z kütüphane uygulamasını başlatalım dedik. Yani buda şunu gösteriyor biz Hakan beyi hiç unutamadık. Konuşurken de duygulanıyorum. Hakkınızı helal edin çok değerli bir kardeşimizdi mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

Merhum Hakan Ateşli’nin eşi Derya Ateşli’de kısa bir konuşma yaparak bugün burada çok gururlandık ve duygulandık. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.hakn18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde