04 Mayıs 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Fatih Baklaç’a Veda Töreni

  • PDF

veda25-12-2013İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tayini çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Fatih Baklaç için veda töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’nın makam odasında yapılan törene Şube Müdürü Abdullah Özkan ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, İstanbul’a tayini çıkan müdürlüğü hizmetlisi Fatih Baklaç’ın çok iyi niyetli olduğunu ve kurumumuzda çalıştığı dönem içinde kendisinden çok memnun olduğunu ifade ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Tekrar Fatsa’ya dönmeye karar verdiği zaman kendisine kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Kendisi için veda töreni düzenlenmesinden çok mutlu olduğunu ifade eden Fatih Baklaç personelin jestinden dolayı çok duygulandığını belirterek,”Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yaptığım sürede bana destek veren tüm personele teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Yapılan veda konuşmalarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz personelinin aldığı hediyeleri kendisine veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı yeni görev yerinde başarılar diledi.

Fatih Baklaç için düzenlenen veda töreni hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.vda25-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde