03 Mayıs 2024

Emre Göç’e Doğum Günü Sürprizi

  • PDF

dogm25-12-201330 yaşına giren bedensel engelli öğrenci Emre Göç’e öğretmenleri doğum günü sürprizi yaparak hem öğrencisini hem de ailesini sevindirdiler.

Özel Gün Işığı Rehabilitasyon merkezi bedensel engelli öğrencisi Emre Göç’e eğitim gördüğü sınıfta doğum günü sürprizi yaptılar. Sürpriz karşısında çok sevindiği gözlenen engelli öğrenci Emre mutluluğu gözlerinden okundu. Doğum gününe Fatsa Rehberlik araştırma Müdürü Veysel Cengiz başta olmak üzere Emre’nin ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri katıldı.

Bu sürpriz doğum günü karşısında çok duygulanan Emre Göç el işaretleriyle yaptığı ifadelerde çok mutlu olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirtti.

Emre Göç’ün annesi Emine Göç sürpriz doğum günü için çok duygulandığını belirterek: “Özel Gün Işığı Rehabilitasyon Merkezi Müdürü başta olmak üzere tüm öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Emre’nin elleri çok zayıftı. Okula başladığı günden bu yana bu yönde çalışmalar yapıldı ve sonucunda Emre ellerini kullanmaya başladı diyebilirim. Artık yatağına kendi yatabiliyor, koltuğa kendi çıkabiliyor. Azda olsa yükünü üzerimden kaldırdı diyebilirim. Bilgisayara güzel kullanıyor. Allah hiçbir anne ve babaya bu durumu göstermesin. Hiçbir anne ve babayı evlatla terbiye etmesin. Böyle çocukların bakamı gerçekten çok zor. Emde bedensel engelli, zihinsel engelli olmadığı için yapamadığı şeyler oluyor. O zaman çok zorlanıyor. Bizlerde anne ve babası olarak elimizden geldiği kadar en iyi şekilde bakımlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Emre’nin öğretmenlerinden Görkem Hanedan: “Ellerin gelişimi ve ince kas ile ilgili fizik tedavi görüyor öğrencimiz okulumuzda. Bugünde kendisinin doğum günüydü ve bizlerde bu öğrencimize sürpriz yapmak istedik” dedi.

Sınıf öğretmeni Tolga Demirbaş ise: “Emre gerçekten çok akıllı bir öğrenci. sevdiğimiz bir öğrenci ve kendisinin bu özel gününde sevdikleri ile birlikte bir doğum günü sürprizi yapmak istedik Kendisi de çok mutlu oldu” dedi.

Emre Göç için öğretmenleri yaş pasta hazırlatarak yanan mumları üflettiler. Daha sonra günün anısına fotoğraf çekinerek okul müdürü Erkan Gün’de Emre’ye güzel bir hediye verdi. dgm25-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde