03 Mayıs 2024

“Tedavim sürecinde beni unutmayanlara teşekkür ediyorum”

  • PDF

ayhn19-2-2014Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçirmek üzere Ankara’ya giden Ayhan TEMEK, başarılı ameliyatının ardından gazetemize ziyarette bulundu.

Ayhan Temek; tedavisi esnasında bir an olsun kendisinden desteklerini esirgemeyen Hasan GÜL, Ahmet KOÇ ve oğullarına; ardından Yener YILDIRIM, Hasan ORUÇ, Hamdi ÜÇPINARLI, Kadir ÖKSÜZ, Zekai ÇİVİCİ, 17. Dönem İstanbul Milletvekili Yılmaz HASTÜRK’e ve arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten eş, dost , akrabalarına teşekkürlerini iletti.

Tedavi sürecinde beni yanlız bırakmayıp; dularını benden eksik etmeyenlerin hepsinden Allah razı olsun diyen Ayhan TEMEK; “Ankara’da ziyaretime gelen tüm bürokratlara, eski bakan ve milletvekillerine, Başhekim Davut ERİŞMİŞ’e, Ankara Numune Hastanesi Başhekim ve hocalarına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

25 Şubat 2014 Salı günü bir operasyon daha geçireceğini ifade eden Ayhan TEMEK; “ 25 Şubat gününe kadar Fatsa Devlet Hastanesin’de tedavime devam edeceğim. Bu sürece kadar tüm dostlarımın ziyaretlerini bekliyor; dularını benden esirgememelerini istiyorum. Sayın Başbakan’ımızdan, Ordu Valisinden, Köksal Toptan’dan bir ricam olacak; oğlum Erkan işsizlik yüzünden İstanbul’a gitmek zorunda kaldı. Oğluma Fatsa’da iş bulunmasını sizlerden talep etmekteyim. Hastalığımdan dolayı bana burada sahip çıkan kimse yok. Oğlumun benim yanımda ve yakınımda olmasını istiyorum. Bu yüzden Fatsa’mızda oğluma iş verilmesini büyüklerimizden talep ediyorum ” diye konuştu.

Ayham TEMEK; “Bana ulaşmak isteyenler; 0538 325 02 39 numaralı telefondan arayabilirler” dedi.

Ayhan TEMEK’e “Yeni Haber Gazetesi” olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; acil şifalar diliyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde