03 Mayıs 2024

Hundai i20 Sahibini Buldu

  • PDF

cty-19-2-2014FATSA CITY AVM’nin her yıl tekrarı yapılacak olan büyük kampanyasında bu yıl favori hediye Hyundai İ20 otomobil oldu. 15 Ekim’den itibaren devam eden kampanya 14 Şubat günü son buldu ve 16 şubat Pazar günü FATSA CITY AVM 5. Katta Fatsa belediye başkanı Sn. Hüseyin ANLAYAN’ın da katılmasıyla halkın ve Fatsa 1.noterinin huzurunda yapılan çekiliş ile hediyeler yeni sahiplerini buldu.

AVM Müdürü Ömer Gamzeli; “Söz konusu kampanya süreci heyecanlı bir çekilişle sona erdi. Büyük bir talep gören kampanya hakkında aldığımız takdirleri göz önünde bulunduracak olursak son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim. Yıl içinde buna benzer kampanyalarımız mutlaka tekrar edecektir. Ve her yıl yapılacak bu kampanyalardan en az bir tanesi büyük kampanya olacaktır. Ziyaretçilerimizin alışverişleri karşılığında dağıtılan toplam kupon sayısı 33.518’dir. Dağıtılacak hediye sayısı otomobil ile beraber toplam 5 tane oldu. Hediyelerimiz resmi işlemleri halledildikten sonra 14.03.2014 tarihine kadar teslim edilecektir.  Umarım gelecek kampanyalarımızda daha fazla hediye dağıtarak daha fazla ziyaretçimizi sevindiririz. Bu seneki kampanyamızda otomobil Sercan Yusuf ÖZEL, Led ekran tv Hasan ÖZEL, Tablet pc Şehri ÖZKURT, fotoğraf makinesi Kamil KAVASOĞLU ve son hediyemiz olan telsiz telefon Muzaffer AĞIR’ın alışveriş kuponuna isabet etti. Şanslı talihlilerimize hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

Büyük ödül Hundai i20’yi kazanma şansı yakalayan Sercan Yusuf ÖZEL ise yaptığı açıklamada; “ Büyük ödül bana çıktığı için çok mutluyum. Ödülün bana çıktığının haberini de ders esnasında aldım. İlk önce şaka yapıyolar sandım fakat Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan arayıp hayırlı olsun deyince inandım. Bu arabayı kullanmayı düşünüyorum. Özel Sevgi Kültür Sanat Evi adına ilerleyen günlerde bizlerde Fatsa City için güzel bir jest yapacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.cty19-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde