20 Nisan 2024

“Bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum”

  • PDF

muh26-2-2014Fatsa Düğünlük Köyü muhtarı Hikmet Yetimosmanoğlu; “Benimde tekrar aday olduğum köyümde, seçim atmosferine girildiği bu günlerde köyümün bana gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan dolayı siz basın aracılığı ile bütün vatandaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.

Benimle beraber seçime katılmak isteyen muhtar adayı olan kardeşime de başarılar diliyorum diyen Yetimosmanoğlu şu açıklamalarda bulundu; “Köyümde iki dönemdir muhtarlık yapıyorum ve üçüncü döneme talibim. Görevim süresinde çok çeşitli hizmetlerim olmuştur. Ancak yapamadıklarım da olmuştur. Bunu en güzel halkımız taktir edecektir. Ama şunu göz ardı etmeden, en önemli hizmetlerden biri olanı köyümüzün SU SORUNU çözülmüştür. Son bir yılda devlet projesi olarak devam eden çalışma köyümüz bir yılda iki defa ziyaret eden, ayrıca köyümüzde özel programa katılan, Çevre Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun özel takibi ve çabaları sonucu köyümüzün su sorunu bitmiştir. Şahsım ve köyüm adına Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na sonsuz teşekkürler ediyor, şükranlarımı arz ediyorum.

Ayrıca suyumuzun proje ve çalışma esnasında takibini yapan ve bizlere daima yardımcı olan İl Özel İdaresi Su İşleri Müdürü Mustafa Özkan’a ve ekibine, çalışmamızı sürekli takip eden Fatsa Kaymakamı Sayın Bekir Atmaca’ya çok teşekkür ediyorum.

Suyun getirilmesi esnasında müteahit firmaya kolaylık gösteren ve yardımcı olan köylüme cani gönülden teşekkür ediyorum.

30 Mart 2014 tarihinde tekrar seçilmem halinde devlet büyüklerimiz ile, mülki amirlerimiz ve belediye başkanlarımızla köy halkı ile birlikte daha çok güzel hizmetler yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Benim Düğünlüklük köylü hemşehrilerim her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Bu neden ile ben muhtar ve muhtar adayı olarak köyüme hizmet için sevdalı bir insanım; Bu duygu ve düşüncelerle komşu ve köylülerimin bana göstermiş olduğu ve göstereceği teveccühten dolayı saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu seçimin ülkemize ve köylümüze hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde