27 Nisan 2024

Merhum Müftüler İle Şehit Binbaşıya Dua

  • PDF

sehittt 640x425

Fatsa İlçe Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla merhum müftüler ile Afganistan’da düşen askeri helikopterde şehit olan Binbaşı Şükür Bağdatlı’nın mezarlarını ziyaret etti.

Mezar ziyaretlerine Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz, Topaloğlu Camii İmam Hatibi Adem Kazel, Hediye Yücel Camii İmam Hatibi Celal Abuçka, Fatih Camii İmam Hatibi Abdulkadir Tekçe, Güvercinlik Camii İmam Hatibi İbrahim Topal ve şehidin babası eski muhtar Şükrü Bağdatlı katıldı. Hoylu köyünde mezarı bulunan merhum Bekir Sami Şahin, Meşebükü Mahallesi’nde mezarı bulunan eski müftü merhum Mehmet Okurgan ve Güvercinlik Mahallesi’nde mezarı bulunan Şehit Binbaşı Şükür Bağdatlı’nın ruhlarına Kur’an-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz yaptığı açıklamada, “Müftülük olarak Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde eski müftülerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Merhumların kabri başında Kur’an-ı Kerim okuduk, dua yaptık. Allah şefaatlerini nail eylesin, mekanları cennet olsun” dedi.

sehit 319x480

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde