18 Nisan 2024

Seyit Torun Çamaş’ı Salladı

  • PDF

Ordu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, ilçe gezilerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Çamaş’ı ziyaret eden Seyit Torun büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılandı.

 

 

syt26-3-2014Çamaşlılar ile Cadde ve sokaklarda el sıkışan ve sohbet eden Başkan Seyit Torun, kendisine gösterilen ilgi karşısında da herkese teşekkür etti.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Çamaş CHP İlçe Başkanı Nahit Çelik, CHP Çamaş İlçe Belediye Başkan Adayı Mazhar Gümüş ve beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdiği Çamaş gezisinde, halkın yoğun ilgisi karşısında Başkan Seyit Torun “Sorun değil çözüm üreteceğiz” dedi.

 

  “ Gecesiyle, Gündüzüyle Bir arada Olacağız”

Başkan Seyit Torun halkın kendilerine destek verdiğini, gündüzü ve gecesiyle bir arada olabilecekleri, sorun değil çözüm üretecek, laf değil icraatta bulunacak bir yapıyı göreve getirmek istediğini söyledi. Başkan Seyit Torun konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün Çamaş’tayız ve her zaman olduğu gibi esnaflarımızı işyerlerimizi ziyaret ettik. Pazar yerlerimizi ziyaret ettik. Çamaşlı hemşerilerimizle bir araya geldik. Sayın Milletvekilimizle, Sayın Başkan adayımız Mazhar Beyle Çamaş’ı dolaştık ve onların büyük ilgisini gördük. İnanıyorum ki bu seçimi ordu halkı alacak. Çünkü onların inanmışlığı, onların bize gösterdiği güven, bizi 30 Mart akşamı o göreve atayacak. Buna olan inancımız tam.  Çünkü onlar kendilerine en yakın, kendilerinden birini göreve getirmek istiyorlar. Gecesiyle gündüzüyle bir arada olabilecek, sorun değil çözüm üretecek, laf değil icraatta bulunacak bir yapıyı göreve getirmek istiyorlar. Mazhar Bey bunu geçmişte Çamaş’ta ispat etti. Bizde zaten çalışmalarımızı Ordu halkıyla paylaştık. İnşallah elbirliğiyle birlikte Çamaş’ımızı da en iyi yere getireceğiz. Gerçekten Çamaş’ımızda yapılması gereken birçok işler var. Bunları da tek tek not aldık, dinledik. Vatandaşlarımızı inşallah karşılıklı diyalogla birlikte, güvenle birlikte, çalışmayla birlikte bunları tamamlamış olacağız. Tüm Çamaşlı hemşerilerimize bize gösterdikleri yakın ilgiden dolayı, teveccühten dolayı o güzel yüzlerini, o güzel kucaklarını bizlere açtıkları için teşekkür ediyorum”. dedi

“Yıldız: Ordu Halkı Doğruyu Görecek, Doğruyu Bulacak”

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ise yaptığı konuşmada Ordu halkına ve seçimlerine güvendiklerini belirterek; “Öncelikle 12 Mart 2013 tarihinde Ordu’nun Büyükşehir olması ile ilgili yasa tasarısı meclisten geçtikten sonra, açıkladığım görüşümde, ’Ordu Büyükşehir olacak ama zamanla Ordu halkı doğruyu görecek, doğruyu bulacak’ sözümün arkasındayım. Tüm ilçelerde halkın bize karşı göstermiş olduğu teveccühü bugün bir defa daha görüyoruz. Bunu Çamaş halkı burada göstermiştir. Çamaş halkına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde