27 Nisan 2024

4 Gönüllüden Kimsesiz Çocuklara Eğlence

  • PDF

kimsesizzz 640x480

İlçemizde 4 arkadaşın aklına gelen bir fikirle Ünye Sabancı Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklara Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda eğlence partisi düzenlendi. Esra Akın, Alev Yaman, Seda Çayan ve Selma Çayan’ın büyük destek ve katkılarıyla düzenlenen eğlenceli doğum günü partisinde çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Amaçlarının çocukları bir gün de olsa mutlu etmek olduğunu belirten Esra Akın: “Dört arkadaş, onları unutmadığımızı göstermek ve yüzlerini güldürmek için bu partiyi düşündük. Tanıdığımız kişilerin yanına giderek düşüncelerimizi anlatıp bizlere destek vermelerini istedik. Gerekli yardımları alarak çocuklar için parti düzenledik. Çocukların yüzünü güldürebildiysek amacımıza ulaşmışız demektir. Bunu her yıl yapmak istiyoruz. Bizlere destek verildiği takdirde bunu gelenekselleştirmek istiyoruz. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğlenceli doğum günü partisinde çocuklar doyasıya eğlendiler. Mutluluklarını dile getirerek memnuniyetlerini ifade ettiler. Partide, çocuklara pasta kesimi sonrası çeşitli hediyeler dağıtıldıktan sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile parti sona erdi.

kimsesiz 640x425

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde