27 Nisan 2024

Giresunluoğlu: “Fatsa’mıza Yakışmıyor”

  • PDF

dereee 640x428

İlçemizde balıkçılık yapan Hicabi Giresunluoğlu balıkçı barınağının tuvaletinin hemen yan tarafında bulunan derenin çevre düzenlemesinin eski haline getirilmesi için yetkililere seslendi.

Derede ıslah çalışmaları yapıldıktan sonra dereyi kapatan sacların monte edilmeden inşaat telleriyle gelişigüzel takıldığını ifade eden ve hem görüntü hem de koku olarak çok rahatsızlık verdiğini belirten Giresunluoğlu, çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.

Giresunluoğlu: “Bu derede bir ıslah çalışması yapıldı. Ancak daha sonra eski haline getirilmedi. Buraya dışarıdan birçok misafir geliyor. İnsanlar ilk önce sahilimizi geziyorlar. Burada şelale ve yürüyüş yolu olduğu için dikkatlerini çekiyor ve geliyorlar. Ancak bu manzarayla karşılaşmaları ilçemiz açısından olumsuz söylemlere neden oluyor. Böyle bir doğamız ve güzelliğimiz varken neden bunu bozuyoruz. Burada çok zor bir iş olduğunu sanmıyorum. Kış iyice geldiğinde artık burası hiç yapılmaz. En iyisi kış tamamen bastırmadan burası bu görüntüden kurtulsun” dediler.

dereeee 640x428

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde