27 Nisan 2024

Cem Evinde Oruç Açtılar

  • PDF

cemevi 640x430

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın önderliğinde Fatsa Çullu mevkiinde bulunan Cem Evinde iftar programı düzenlendi. Programa alevi olmayan onlarca vatandaş da katıldı.

“Bize Sahip Çıkıyorlar”

Yemekte konuşma yapan Cem Evi Derneği Başkanı İhsan Kartal; “Katkılarından dolayı Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve gelen tüm cemaate teşekkür ederim. İnşallah seneye kendi bünyemizde yapmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi bütçemiz yetersiz kaldığı için Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bize yardımcı oluyorlar bu sene de bizi mahcup ettiler. Allah onlardan razı olsun” dedi.

“Bu Duyguyu Birlikte Yaşamak İstedim”

Başkan Anlayan da yaptığı açıklamada; “Muharrem ayı içerisindeyiz. Muharrem ayının idrakini hep beraber yaşıyoruz. Bu akşamda cem evinin aş evinde Sayın Kaymakamımız ile beraber toplu bir iftar verelim istedik. Bu güzelliği ve bu manevi havayı beraber yaşayalım istedik. Kaymakam Bey bunu düşündü kendisine çok teşekkür ediyorum böyle bir şeye vesile olduğu için bizde Belediye olarak buna katkı sağladık. Bugün burada gerek sivil toplum örgütlerimiz, siyasi partilerimiz ve bilhassa buradaki dostlarımızla hep beraber olduk.

“Ağzımızın Tadı Bozulmasın”

Ben öncelikle Muharrem ayının bütün İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzelliğin ömür boyu hep beraber devam etmesini arzu ediyorum. İnşallah bu güzelliğin yine Fatsa’mızda, Cem Evimizde, Camilerimizde, bütün Şehrimizde Allah ağzımızın tadını bozmasın diyerek devam etmesini arzu ediyorum. Çok hoş ve çok güzel bir akşam oldu. Bu muhabbeti doyasıya yaşadık ve bize ev sahipliği yaptılar. Hassaten onlara da çok teşekkür ediyorum bize ev sahipliğini onlar yaptılar bizler sadece katkı sağladık. Allah hayırlı etsin” dedi.

“Devam Etmeli”

Kaymakam Bekir Atmaca da; “Bildiğiniz gibi daha yaklaşık 4 ay önce mübarek Ramazan ayını idrak ettik. Bugün de Muharrem ayını kutluyoruz. Muharrem ayıda bizim için mübarek günlerdendir. Bu vesileyle biz burada cem evi idarecilerimizle beraber iftarda beraber olmak istedik. Hem Cem Evinde böyle bir iftarın verilmesi hem de bütün Fatsa’nın daire amirlerinin, oda başkanlarının, bütün yetkililerin burada olması bir araya gelmesi güzel, birlik ve beraberliğin gösterilmesine gerçekten bu gibi günler vesile oluyor. Ben onun için değerli Başkanımıza, Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sene bu gibi iftarlar devam eder” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde