27 Nisan 2024

Çelebi: “İslam’a Ayrılık Getirmek İsteyen Zihniyeti Telef Edelim”

  • PDF

asure 640x428

asuree 640x428

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe yönetimi dur durak bilmiyor. Başkan Doğan Çelebi’ye kâh bir esnaf ziyaretinde kâh karanfil dağıtırken rastlamak mümkün. Başkan çalışmalarıyla Fatsalıların beğenisini kazanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe teşkilatı bu kez de cumhuriyet Meydanı’nda bir etkinlikle Fatsalıların karşısına çıktı. Meydanda aşure dağıtan CHP üyeleri, aşure gününü böyle kutladılar.

Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Başkan Doğan Çelebi: “Fatsa CHP Kadın Kollarımız bir etkinlik yapmak istediler. Yapmak istedikleri etkinlik de Aşure Gününe denk geldi. Bunun üzerine de Aşure Günü yapalım dediler. Hem halkımızın birliğini, beraberliğini meydanda onlarla bütünleşmeyi sağlayalım hem de bu kutsal ayda İslam’a ayrılık ve gayrılık düşünen zihniyeti telef etmek ve bundan sonra barışın sürekliliğini kardeşliğimizi sürekli kılmak için böyle bir günü başlangıç günü olarak belirledik. Hem halkımızın ağzı tatlansın, hem kalbi tatlansın kimsenin buz, garez, kin ve nefret duygularını bundan sonra tamamen atalım; barış ve kardeşlik içinde yaşamamıza zemin oluşturmak için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Kadın Kollarından sorumlu Fatsa İlçe Başkan Yardımcısı Nesin Çakmak da: “CHP Kadın Kolları olarak Muharrem ayının 10.günü nedeniyle Aşure Günü düzenledik. Umarım tüm Fatsa halkı için hayırlı uğurlu olur. Amacımız Muharrem ayımızı kutlamak, aşure geleneklerimizi, göreneklerimizi kutlamak ve birlik beraberlik sağlamaktır” dedi.

Dağıtımın ardından kalabalık olaysız bir biçimde dağılırken CHP’nin bu davranışı takdir topladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde