02 Mayıs 2024

Gürcistan’dan Gelen Öğrenciler Müdürümüzü ve Kaymakamımızı Ziyaret Ettiler

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/9-1-2013gürcü.jpg
There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/9-1-2013gürcüstan.jpg

9-1-2013gürcüTürkçelerini pratikleştirmek amacıyla Gürcistan´ın Kutaisi şehrinden ilçemize gelen Niko Nikoladze Türk Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ´yı ve Sayın Kaymakamımız Bekir ATMACA´ yı makamında ziyaret ettiler.

Türkçelerini pratikleştirmek amacıyla Gürcistan´ın Kutaisi şehrinden ilçemize gelen Niko Nikoladze Türk Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI ´yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Fatsa Özel Dolunay İlköğretim Okulu müdürü Orhan IRMAK’ da hazır bulundu.

İlçemize Türkçe öğretmeni Burhanettin YARAŞ nezaretinde gelen Niko Nikoladze Türk Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI´ nın makamında kendilerini tanıttıktan sonra Türkçe olarak şarkı söylediler ve şiir okudular.

Öğrencilerin kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI "Gürcistan´dan uzun yol kat ederek ilçemize geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Türkçemizi çok güzel konuşuyorsunuz. Bunun için öğretmenlerinize ve sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

Vona DUALEŞVİLİ isimli öğrenci ise daha önceden 7. Türkçe Olimpiyatları´na katıldığını ifade ederek, "Şarkı dalında Murat Başaran´ın ´Gülümse Anne´ adlı şarkısını seslendirdim. 8. sınıfta da misafir olarak bulundum. Türkçenin dünya dillerinden birisi olması çok güzel çünkü Gürcistan ile Türkiye kardeş ülkeler" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI kendisini ziyarete gelen gürcü öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Daha sonra Niko Nikoladze Türk Lisesi öğrencileri Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA’ yı makamında ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Gürsel AVCI’da eşlik etti.

Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA ise “Öncelikle öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten sizleri dinleyince Türkçenizin ne kadar güzel olduğunu, ne kadar ileri olduğunu görmek hepimizi onurlandırdı. Okul hayatınızda ve bundan sonraki hayatınızda ailenizle beraber hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Daha sonra Fatsa Kaymakamımız Sayın Bekir ATMACA ziyarete gelen gürcü öğrencilere birer saat hediye etti.9-1-2013gürcüstan

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde