02 Mayıs 2024

Parlak İnşaat Emlak Hizmette

  • PDF

parlak16-1-2013“Ağaoğlu gibi projelerim olacak”

“Parlak İnşaat Emlak” ünvanı ile hizmete başlayan İbrahim Etem Erdemoğlu, Cumartesi günü ofisinin açılışında dostlarıyla buluştu.

Yakın çevresindeki dost, arkadaş ve akrabalarıyla birlikte ofisini hizmete sunan Etem Erdemoğlu, “böyle özel bir günümde benimle birlikte olan dost, arkadaş ve akrabalarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İnşaat, emlak alım satımı, kat karşılığı inşaat yapımı, daire, işyeri alım satımı gibi tüm inşaat sektörü alanında hizmet vereceğini belirten Etem Erdemoğlu, iştirakçilere en açık ve şeffaf şekilde hizmet sunacaklarını açıkladı.

Açılışta bir açıklama yapan İ.Ethem Erdemoğlu Moskova’da 15 yıldır inşaat işi ile uğraştığını ve bu konuda tecrübesi olduğunu belirtti.

Erdemoğlu; “Yılardır Moskova’da inşaat üzerine hizmet ettim. Hem gurbeti bitirmek anlamında hem de Fatsa’da inşaat ve müteahhitlik anlamında bir eksiklik görmüştüm. Gördüğüm eksikliği tamamlamak için bende bu işe soyundum. Şu anda güzel bir projem var. İleriye dönük Hamlık mahallesinde 20 dönüm bir arazi üstüne İstanbul’da bir Ağaoğlu projesi gibi güzel bir projeye imza atacağız. Şu anda yaptığım ve yapacağım işler o projenin bir reklamı, güvencesi olacak. İnsanlara bu büyük projeye başladığımda şu anda yaptıklarımı bir referans olarak kullanacağım. Hiçbir şey için geç değil diye düşünüyorum yapılan işe yenilikler ekleyerek devam edilirse hiçbir şey için geç kalmış olmayız. Fatsa’da şu an çok inşaat var fakat hiçbirinin birbirinden farkı yok hepsi bir beton yığını bana göre. Benim yapacağım çok farklı bir proje olacak. Hemen hemen Ağaoğlu gibi projelerim olacak” diye konuştu.

Çok modern bir ofis kuran Etem Erdemoğlu, bundan böyle M.K. Paşa Mah. Meydan Sokak, Beşik Pazarı, Kavlan Ağacı Karşısındaki ofisinde müşterilerini kabul edecek.parlak1-16-1-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde