02 Mayıs 2024

Mesut Bıçakcı’nın cenazesine Mahşeri bir kalabalık katıldı

  • PDF

mesut cenaze16-1-2013mesut cenaze-16-1-2013Fatsa Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mesut Bıçakçı vefat etti.

1 yıl önce yakalandığı akciğer kanserine yenik düşen Bıçakcı, geçen hafta Perşembe gece yarısında son nefesini vererek hayata gözlerini yumdu.

2005 yılında Fatsa Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı’na seçilen Mesut Bıçakcı bu görevini sürdürürken 2 yıl önce de Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na yönetim kurulu kararı ile Başkan oldu. .

Aylardır Mücadele Etti

Fatsa Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi görevini sürdürdüğü sırada aşırı öksürük şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanserine yakalandığı haberini alan Mesut Bıçakcı 11 aydır tedavi görüyordu.

Bütün tedavilere rağmen yaşam mücadelesini kaybeden 3 çocuk babası Mesut Bıçakcı 11 Ocak Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra doğum yeri olan Göller beldesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’nde yıllarca esnaflık yapan Mesut Bıçakcı’nın cenazesine çok kalabalık bir topluluk katıldı. Cami içerisine ve avlusuna sığmayan cemaat cenaze namazını trafik akışının olduğu yerde kıldığı için bir süre şehir içi trafiği başka yöne kaydırıldı.

Cenazeye CHP 23.Dönem Milletvekili Sami Tandoğdu, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Gödek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Fatih Çetil, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş, Esnaf Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya, siyasi parti temsilcileri, çevre ilçe sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok yoğun bir cemaat topluluğu katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde