02 Mayıs 2024

“HOT SMİLE” Fatsa Cıty’de

  • PDF

hot23-1-2013Fatsa Cıty AVM’de Lezzetin Gülen Yüzü sloganıyla yolu çıkan “HOT SMİLE” işletmesi müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor.

İşletme sahibi İsmail Serhat Varan yaptığı açıklamada “Şunu söylemek istiyorum; etimiz kesinlikle hazır değil günlük olarak geliyor. Hamburger eti ve köfte etini kendimiz hazırlıyoruz. Her gün taze et yemiş oluyor müşterilerimiz.” dedi.

“Fatsa Cıty nereden aklınıza geldi” sorumuza; “Ben yıllardır ilaç firmasında çalıştım. Turizm mezunu olduğum için Bodrum’da, Antalya’da çalıştım. Oralarda işletmecilik yaptım, kendimin bir işyeri olmasını istedim, böyle bir fırsat geldi, Fatsa gibi bir yerde bende olmam lazım dedim ve bu işyerini kurdum. Çok memnunum, Fatsa Cıty AVM’ye herkesi bekliyorum.” dedi.

İşyerinde Kumpir, Waffle, Hamburger Menü, Hot Cheese menü, Smile XL, Hot Chicken Menü, Köfte Izgara, Tavuk Izgara, Ordu Tostu Karışık, Ordu Tostu Kaşarlı, Ordu Tostu Sucuklu, Coca cola-Fanta-Sprite, Capy Meyve Suyu, Soda-Çay-Su gibi yiyecek ve içecekler mevcut.hot-23-1-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde