02 Mayıs 2024

FAGİAD Spor Kompleksini Gezdi

  • PDF

     Fatsa Genç işadamları Derneği Başkanı Serkan Erdik ve Yönetim kurulu üyeleri Spor Kompleksini gezdiler.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan eşliğinde, Spor Kompleksini gezen misafirler, tesise hayran kaldılar.

Tek tek bütün bölümleri gezen misafirler adına kısa bir açıklamada bulunan, Fagiad Başkanı Serkan erdik yaptığı açıklamada; Gerçekten çok güzel bir tesis olmuş. Başkanımızı tebrik ediyorum. Başkanımız ve ekibi yaptığı çalışmalarla, İlçemizi her geçen gün güzelleştiriyor.

               Ben buranın daha önce inşaatını gezmiştim, şimdi görünce çok etkilendim. Tek kelimeyle mükemmel bir tesis olmuş. İçersinde yarı olimpik bir havuz, bay ve bayanların ayrı ayrı kullanacakları Hamam, Sauna, Fitness, Masaj ve Buhar Hamamı, kafeterya ve Büyükler, Küçükler için oyun alanları bulunmakta.

Fagiad olarak yönetim ve üyelerimizle beraber buraya abone olmayı düşünüyoruz.Özellike kışın spor yapmaya yer bulamıyorduk,bizim için harika oldu dediler.

                Başkan Anlayan da yaptığı açıklamada; Test çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda ziyaretçilerimizde devam ediyor. Bugün Fagiad Başkanımız Serkan Erdik ve yönetimine Kompleksimizi gezdirdik. Açılışa hazırız son rütujları atıyoruz diyen Başkan Anlayan Vatandaşlarımızın merakla beklediğini biliyorum. Ben bir kez daha bu tesisin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.114

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde