28 Nisan 2024

Ziyaretler

  • PDF

erol - birol24-4-2013Erol Yerebasmaz ile Birol Yerebasmaz hem ticaret hem ziyaret yaptılar.

Terme Teknik Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Erol Yerebasmaz, Fransa’da yaşayan yeğeni Altay’ın sünnet düğünü kartı basımı için geldiği yeni ofisimizde bir süre sohbet yaptı.

Fransa’da yaşayan Birol Yerebasmaz, oğlunun sünnet organizasyonunu ağabeyi Erol Yerebasmaz’a yüklemiş olmalı ki; düğün için yapılacak her etkinliğin hazırlığına birlikte gidiyorlar.

Altay için sünnet düğünü hazırlığı yapan Birol Yerebasmaz’ın heyecanı yüzünden belli olurken sünnet tarihini iple çektiğini de gizleyemiyor.

Fatsa Denizcilik Meslek Lisesi kurucu Müdürlüğü yapan ve bu okulun bugünkü konumuna gelmesinde çok ciddi çalışmaları olan, oradan Samsun Atakum Teknik Lise Müdürlüğü görevine atanan, daha sonra kısa süreli Fatsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi yapan Erol Yerebasmaz ofisimize yaptığı ziyarette Haziran ayında emekli olacağını belirterek, “Artık daha çok Fatsa’da olacağım. Emeklilik yaşamımda da sosyal ve siyasal hayatın içinde olacağım. Siyasi çizgimiz bellidir. İhtiyaç duyulan sosyal ve siyasal platformlarda görev verilirse çalışmak isterim. Önümüzdeki yerel seçimler önemli. Kazanabilecek kadrolar kurulmalı.” dedi.

 

 

***

 

recai yakup24-4-2013

İstanbul Esenler Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü hemşerimiz Yakup Yeşiltaş ile Mali Müşavir Recai Şahin yeni ofisimizi ziyaret etti.

İyi niyet duygularıyla hayırlı olmasını diledikleri yeni ofisimizde çay sohbeti yapan dostlarımız, yaşadığımız çağın iletişim çağı olduğunun altını çizerek, basının da bu süreçte en önemli etken olduğunu vurguladılar.

Yeni Haber’in hem matbaa hem dergi hem de gazetecilik alanında çok önemsendiğini belirten Recai Şahin, “Biz yıllardır bu sektörde takip ettiğimiz Yeni Haber Gazetesi ve onun kuruluşlarıdır. Her zaman birbirimize destek olduk, gelecekte de destek olacağız. Yavuz beyin böyle bir yenilik yapması işine olan ilgisi ve mesleğine olan saygısındandır. Umarım şehir merkezinde açılan bu ofis hayırlı bol kazançlara vesile olur.” dedi.

Yakup Yeşiltaş da hayırlı olsun dileklerini sunarak, Yeni Haber Gazetesi ve bilhassa Harman Dergisinin İstanbul ayağının oluşturulması gerektiğini vurguladı. Ayrıca Fatsa merkezde ciddi bir çalışma yaparak “Dernekler Federasyonu” kurulması önerisinde bulundu. Bu federasyonun Fatsa’da ve Fatsa dışında Fatsa için kurulan tüm dernekleri bir çatı altında toplaması gerektiğinin de altını çizdi.

Yeşiltaş ve Şahin, Harman Dergisinin konu yelpazesini genişleterek daha fazla okuyucu ve daha fazla konuya ulaşması temennisinde bulundular.

 

***

 

tutkan24-4-2013

Fatsa Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Birol Tutkan başkanlık makamına yazılı bir soru önergesi verdiğini açıkladı.

Gazetemizin yeni ofisine ziyarette bulunan Birol Tutkan; Belediye borçlarının tam olarak açıklığa kavuşturulması için soru önergesi verdiğini ve bu borçların niçin yıllardan beri bilançolarda ve komisyon raporlarında yer almadığını kamuoyu adına sorduğunu belirtti.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet eden Tutkan, “şehir merkezi ofisiniz çok güzel olmuş. Hayırlı olsun. Basın ve medya kuruluşları memleketin vazgeçilmez kuruluşlarıdır. Sizlerin daha güçlü ve bunun yanında da tarafsız olmanız memleketin çıkarınadır. Dolayısıyla bu görevinizi yaparken toplumumuzun tüm kesimlerinin görüşlerine yer vermeniz gerekir.” dedi.

 

 

***

 

 

burak24-4-2013

İlçemiz Mali Müşavirlerinden, Demokrat Parti İlçe Başkanı Burak Eroğlu ofisimizde çay sohbeti yaptı.

Hayırlı olsun ziyareti yapan Burak Eroğlu, “Çağımıza uygun bir ofis yapılandırmışsınız. Artık iletişim ve ulaşım çok hızlı ve merkezi olmakta. Bu anlayışa uygun hareket edip bu güzel mekanı oluşturmanız işinize olan duyarlılığı da ortaya koyuyor. Hayırlı kazançlar dilerim.” Dedi.

Nur topu gibi bir kız çocuğu olan Burak Eroğlu, kızına halen bir isim veremediklerini esprili bir şekilde vurgulayıp, isim verme işini aile meclisine bıraktığının da altını çizdi.

Çocuklarına Nisan sonuna kadar isim veremedikleri taktirde, nüfusa kayıt sırasında nüfus kaydını yapan memurenin ismini vereceklerini belirten Eroğlu, aile meclisine bir hafta daha süre verdiğini vurguladı.

 

 

***

 

 

akar24-4-2013

Dergi çalışmalarımızı yakından takip eden ve her türlü desteği sağlayan Eczacı Fehmi Akar ofisimize yaptığı ziyarette, Harman Dergisinin hem kaliteli yayın konusunda hem de kaliteli baskısı konusunda fevkalade bir yayın olduğunu açıkladı.

Dergi yetkilileriyle bir süre sohbet eden Fehmi Akar, arşiv dökümanlarını ve bilgi birikimini her zaman vermeye hazır olduğu açıklamasında bulundu.

Yeni ofisimizin de hayırlı olması dileklerinde bulunan Akar, dergi çalışanlarına da başarılar diledi.

 

 

***

 

zeki 24-4-2013

Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi, Mali Müşavir Zeki Odabaş; “umarım ilimizin büyükşehir olması hizmetlerin de büyümesine vesile olur” dedi.

Gazetemize yaptığı ziyarette çeşitli görüşlerini belirten Odabaş; Belediye Meclis Üyeliğim sürecinde inanmadığım hiç bir karara evet demedim. Hatta ret oyu verdiğim bazı kararlar karşısında muhatapları tarafından eleştirildim ve hatta tehdit edilmeye varan tavırlar aldım. Ancak bu tavırlardan rahatsız mı oldum? Asla. Tam tersine onurlu bir duruş sergileyerek, muhataplara karşı dik durdum, tehditler karşısında aynı tarzda karşı tavır koydum. Bir gün doğduk, bir gün öleceğiz. Bu dünyadan bir şey alıp götürebilecek miyiz? Zaten genelde tüm belediyelerin uygulamalarında imar konusu hep tartışılır bir alandır. Dolayısıyla imar ihlalleri hep ola gelmiştir. Oysa kişilerin çıkarlarına göre hareket edilmese bu ihlaller olmayacaktır.

Zeki Odabaş ilimizin büyükşehir olması karşısında da iyi dileklerini ortaya koyarak, “umarım büyükşehir olmamız hizmetleri de büyütür. Gelirlerin büyüyeceğini ancak ilçelerde imar, su, emlak gelirlerinin de gerileyeceğini bilmemiz gerekir. İlçe belediyeleri büyük gelir kaynaklarını büyükşehre devredecek. O halde gelirlerimizde nasıl bir artış olacak? Ben bir hesap adamı olarak ilçe gelirlerinin artacağına pek inanamıyorum.” Dedi.

Yeni ofisimizin hayırlı olmasını dileyen Odabaş, Fatsa’daki yükseköğretim çıtasının da yükselemediğini dile getirdi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde