29 Nisan 2024

‘Miray Ev Yemekleri’ Açıldı

  • PDF

miray1-5-2013Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş’un sahipliğini yaptığı ‘Miray Ev Yemekleri’ isimli iş yerinin açılışı yapıldı.

Kızı Miray’ın adını verdiği ‘Miray Ev Yemekleri’ iş yerinin açılışa, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Garnizon Komutanı Salih Gödek, AKP ilçe Başkanı Fatih Sözen, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Çetil, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, ilçe Müftüsü Şenel Yılmaz, Fatsa Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kooperatifi Başkanı aynı zamanda da Madeni Eşya Odası Başkanı olan Ayhan Baş, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş yaptığı açıklamada; “Fatsa’da istihdam yaratacak bu tür yeni işyerlerinin açılmasını istiyoruz. Gerçekleştirilen bu gibi açılışlar insanlarımızı yüreklendirecek ve yeni atılımlar yapmaları için cesaret bulmalarını sağlayacaktır. Fatsalı arkadaşlarımızı sadece bu sektörde değil, farklı alanlarda da yeni açılımlara davet ediyoruz. Yeni işyerimizin, Fatsa halkına ev yemekleri yeme ve ailesiyle beraber rahat vakit geçirebilme imkânı sunan güzel bir mekan olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda işyerimiz şehir gürültüsünden az da olsa uzak olması sayesinde, Fatsa halkımız, özellikle de yoğun çalışan kesim, yemek için kendilerine ayırdıkları süre içerisinde dinlenme fırsatı da bulmuş olacak. Burada şu an 5 kişi çalışıyor, ancak bu kişi sayısı gün geçtikçe artacak, böylelikle kendi insanlarımıza iş imkanı da sağlamış olacağız. Bizi tercih eden ve edecek olan bütün Fatsa halkına şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.miray-1-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde